O NOUĂ CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ A CÂINILOR ȘI PISICILOR, LA MEDGIDIA

“Revenim la Medgidia la mijlocul lui martie pentru o nouă campanie de sterilizări gratuite.

Operează cu entuziasm și pricepere echipa de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, dr. Irina Corbu-Rudnic și colegii.

Campania este susținută financiar de asociația germană Tierschutzverein Europa, căreia îi mulțumim pentru această nouă oportunitate de a mai reduce din numărul animalelor nedorite din localitate.

De asemenea, campania este susținută – și de această dată – de Primăria municipiului Medgidia, care va asuma financiar operația de capturare. Va alerga din nou pe coclauri, din zori, dr. Mircea Stefanache de la Paumi-Vet. ? De aceea îi invit pe toți prietenii și voluntarii de la campaniile anterioare să identifice locurile în care trebuie să facem capturare și să începem să punem la cale un plan.

Pentru designul acestui afiș care insuflă energia și optimismul îi mulțumesc din nou prietenei mele Roxana Simion, care este și autoarea ultimelor două afișe ale campaniilor de la Medgidia. Mulțumesc, Rox. ? Așa – și bine că mi-a adus aminte – cu Oana Mancaș, soțul ei și micuța lor Iza (care a fost sterilizată la campania din 31 august-1 septembrie 2019) pe post de fotomodele.

Vă aștept cu drag înscrierile, la numărul de telefon indicat pe afiș (și în intervalul de timp menționat, mulțumesc). Doina Vella

Cu: Borosescu Marlena, Bianca Kaiser, Nicole Nala, Camelia Cotiga, Ann Ka, Camelia Zachiteanu.