Arhive

“Noi propunem soluții concrete!”

Potrivit senatorului AUR, Sorin-Cristian Mateescu, Alianța pentru Unirea Românilor a depus foarte multe proiecte legislative. La Senat a fost depusă o propunere legislativă privind reintroducerea uniformelor şcolare în învăţământul preuniversitar.

“Educaţia este soluţia pentru cele mai multe probleme ale societăţii noastre. Sistemul actual de învăţământ nu funcţionează aşa cum ar trebui. Motivul se regăseşte în lipsa viziunii şi a curajului de a schimba sistemul într-un mod radical.

Am elaborat încă un proiect de lege împotriva risipei banului public. Propunem micșorarea numărului de membri numiți în consiliile de administrație, dar și nivelul indemnizației la care aceștia au dreptul.

Membrii consiliilor de administrație nu lucrează 8 ore pe zi, ci participă doar la ședințe convocate periodic, la diferite intervale de timp, activitate care nu justifică încasarea unor sume mai mari ca un salariu.

Odata cu proiectul de lege privind introducerea uniformelor, a fost depus si proiectul de lege privind marirea plafonului de la care firmele devin platitoare de TVA. Benefic atat pentru bugetul de stat, cat si pentru IMM-uri.

Noi propunem soluții concrete!”