Arhive

MIRCEA-ANDREI CAZAN, CAMPIONUL MUNICIPIULUI CONSTANȚA


La cea de-a 69-a ediție a Campionatului Municipiului Constanța, s-au prezentat 50 de jucători cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani, conform listei de start. Șahul constănțean este în plină reconstrucție datorită antrenorului Iulian Mihailov, în prezent antrenoru din cadrul CSM Constanța, care coordonează și se implică personal în pregătirea celor care au ales să facă performanță din șah.

Locul 1 la juniori a fost câștigat de Mircea-Andrei Cazan, elev în clasa a 8-a la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, legitimat la CSM Constanța, antrenat de Iulian Mihailov și Mircea Pavlov.

Mircea-Andrei a participat la Campionatul Mondial de Șah din luna septembrie, organizat la Constanța unde a avut un rezultat excepțional de 7 puncte, al doilea cel mai bun rezultat din țară. Coordonat de Iulian Mihailov și Mircea Pavlov, antrenorii lui Mircea-Andrei Cazan, acesta a participat și la Campionatul European de Șah unde a făcut parte din delegația Federației de Șah alături de 30 de copiii din țară, participanți la toate categoriile de vârstă, unde a reușit un punctaj de 3,5 puncte.