Arhive

MICUŢII DIN CLASA I ŞI-AU LUAT LA REVEDERE DE LA PRIMA CLASĂ DIN CICLUL PRIMAR

A sosit momentul să spună cu toţii rămas bun, dragă abecedar! Vorbim despre elevii clasei I de la Școala Gimnazială Lucian Grigorescu din Medgidia. Prichindeii şi-au luat la revedere de la prima clasă de școlar, dar şi de la cartea ce a adus lumina şi cheia citirii – Abecedarul.

Sărbătoarea abecedarului s-a desfasurat într-o ambianță plină de emoții, dar și de bucurie. Alături de micuți au trăit momente speciale frați, părinti, bunici dar şi alţi invitați. La acest eveniment fiecare copil a avut bucuria să poarte câte o literă și să recite versuri corespunzătoare acesteia.

O reprezentație specială a fost secvenţa teatrală inspirată din viața unui elev de clasa I. Prichindeii au prezentat grija excesivă a familiei pentru situația la învățătură a micuțului școlar.

Incununarea efortului depus la învățătură pe tot parcursul anului s-a regăsit în diplomele primite. Ce importanță are pentru fiecare bobocel această serbare a abecedarului?

Elevii au fost bucuroși. Acum ei sunt deja în clasa a-II-a. Dar cum a fost primul an şcolar pentru boboci și ce a însemnat abecedarul ?

Anul școlar se apropie de final. Elevii se pregătesc pentru vacanța de vară. Până atunci, urmează o perioadă de distracție și voie bună. Televiziunea Alpha Media adresează sincere felicitari tuturor boboceilor, acum, la absolvirea primului an de școală!