Acasă Stiri Breaking News MICUŢII DIN CLASA I ŞI-AU LUAT LA REVEDERE DE LA PRIMA CLASĂ...

MICUŢII DIN CLASA I ŞI-AU LUAT LA REVEDERE DE LA PRIMA CLASĂ DIN CICLUL PRIMAR

57
0

A sosit momentul să spună cu toţii rămas bun, dragă abecedar! Vorbim despre elevii clasei I de la Școala Gimnazială Lucian Grigorescu din Medgidia. Prichindeii şi-au luat la revedere de la prima clasă de școlar, dar şi de la cartea ce a adus lumina şi cheia citirii – Abecedarul.

Sărbătoarea abecedarului s-a desfasurat într-o ambianță plină de emoții, dar și de bucurie. Alături de micuți au trăit momente speciale frați, părinti, bunici dar şi alţi invitați. La acest eveniment fiecare copil a avut bucuria să poarte câte o literă și să recite versuri corespunzătoare acesteia.

O reprezentație specială a fost secvenţa teatrală inspirată din viața unui elev de clasa I. Prichindeii au prezentat grija excesivă a familiei pentru situația la învățătură a micuțului școlar.

Incununarea efortului depus la învățătură pe tot parcursul anului s-a regăsit în diplomele primite. Ce importanță are pentru fiecare bobocel această serbare a abecedarului?

Elevii au fost bucuroși. Acum ei sunt deja în clasa a-II-a. Dar cum a fost primul an şcolar pentru boboci și ce a însemnat abecedarul ?

Anul școlar se apropie de final. Elevii se pregătesc pentru vacanța de vară. Până atunci, urmează o perioadă de distracție și voie bună. Televiziunea Alpha Media adresează sincere felicitari tuturor boboceilor, acum, la absolvirea primului an de școală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.