Arhive

MICROCIPAREA BEBELUŞILOR, AR PUTEA FI OBLIGATORIE DIN 2016

O informatie recentă arată că toți nou-născuții din Europa ar urma să aibă implantat câte un microcip din decembrie 2016. Ştirea a mai circulat şi în urmă cu doi ani, dar s-a dovedit a fi falsă. În schimb o informație recentă arată că toți nou-născuții din Europa ar urma totuşi să aibă implantat câte un microcip.

Informația a aparut în presa din Finlanda şi a ajuns pentru prima data la studentii si specialistii in medicina din acest stat. Microcipul ar trebui să includă și un senzor GPS, alături de o baterie care se va înlocui o dată la doi ani în clinicile de stat din întreaga Europa. O persoană cu un astfel de implant cu GPS poate fi localizată cu o marja de eroare foarte mică, cinci metri. Potrivit specialiştilor microcipul se va conecta direct la un satelit. Ce spun reprezentanţii bisericii despre această informaţie neconfirmată încă în mod oficial_

Microcipurile pot transmite informații personale privitoare la fiecare om și au capacitatea de a executa numeroase alte funcții. Aceleași surse arată că el ar urma să fie obligatoriu pentru toți copiii născuti dupa luna mai 2014. Acest tip de tehnologie ar fi fost deja aprobat și în SUA pentru folosirea la adulți.