MEDGIDIA A GĂZDUIT TURNEUL SEMIFINAL I AL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE HANDBAL

Sala sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia a găzduit turneul semifinal I al Campionatului Național de Handbal Feminin junioare III. Cele șase echipe participante s-au luptat pentru calficarea în următoarea fază a competiției. Ocupantele primelor două locuri LPS Slatina și LPS Brăila vor juca în turneul semifinal II.

Competiția a fost destul de strânsă astfel că ocupantele primelor două locuri s-au stabilit după ultimul meci alt turneului semifinal. Deși a avut trei jucătoare de bază accidentate, LPS Slatina și-a îndeplinit obiectivul: Calificarea de pe locul 1.

A doua echipă calificată în următoarea fază a competiției este LPS Brăila. Jucătoarele de la CSS Medgidia au sperat până în ultimul moment, însă șansa nu a fost de partea lor. Chiar și așa susținătorii au apreciat dăruirea fetelor pe terenul de joc și le încurajează să meargă mai departe.

Organizatorii sustin că a fost o competiție puternică, iar echipele bine pregătite. Turneul Semifinal 2 al Campionatului Național de Handbal Feminin Junioare III se va desfășura în perioada 8 – 10 mai.