Arhive

MECI INTERZIS CARDIACILOR! HANDBALIȘTII CS MEDGIDIA, LIDERI ÎN CLASAMENT [VIDEO + FOTO]

Meci interzis cardiacilor în Sala Sporturilor Iftimie Ilisei! În etapa a V-a a Diviziei A la handbal masculin, CS Medgidia a întâlnit pe teren propriu CSM Alexandria. După un început bun pentru echipa locală, oaspeții au preluat conducerea și meciul a fost unul strâns până la pauza.

Băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionut Deli-Iorga au revenit de la vestiare cu o nouă atitudine și au reușit sa preia conducerea.

Finalul a fost unul incendiar, iar rezultatul pe măsura așteptării spectatorilor care au umplut tribunele: VICTORIE cu 31-28 pentru CS Medgidia, care a devenit lider in clasament.

Un meci extraordinar, un derby al grupei. Am întâlnit astăzi CSM Alexandria, o echipă destul de puternică, rivala noastră din această grupă. Țin să mulțumesc iubitorilor de handbal din Medgidia, care au fost în seara asta alături de noi, doar ei ne-au împins către această victorie importantă.

a declarat, la finalul partidei, antrenorul Ionuț Deli-Iorga.

Pentru echipa locală urmează un meci în deplasare. Joi, de la ora 14:30, în Sala „Iris” din capitală, CS Medgidia va disputa o etapă intermediară, în cadrul căreia va întâlni CSA STEAUA BUCUREȘTI.

GALERIE FOTO