MARIUS MICU INFIRMĂ ZVONURILE CARE INDICAU TRĂDAREA LUI VALENTIN VRABIE ȘI A PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL

Valentin Vrabie candidează pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Național Liberal. Pe lista de consilieri, depusă sâmbătă la Biroul Electoral de Circumscripție Medgidia, se afla și Marius Micu, director al BCR Medgidia, care luni s-a retras și a fost înlocuit cu Stelică Caprinciu. Întrucât au existat speculații pe acest subiect, care indicau o eventuală trădare, Micu a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care explică motivele retragerii de pe lista PNL.

Ca urmare a mai multor speculații apărute în ultimele zile, legate de motivele renunțării la implicarea în viata politica, fac următoarele precizari, din dorința de a clarifica situația.
De foarte multe ori, în întâlnirile pe care le-am avut cu oamenii din conducerea orașului, mi-am exprimat idei, soluții și propuneri, care sa aducă plus valoarea comunității și dezvoltării orașului, fapt pentru care mi s-a propus o colaborare.
Prin aceasta colaborare aveam posibilitatea sa ma implic mai activ alături de o echipa noua, cu oameni motivati, cu viziune și dorința de a continua proiectele începute, cât și de a pune umărul la proiecte noi, in avantajul și benefice pentru oamenii acestui oraș, din care sunt mândru ca fac parte.
Am realizat, însă, ca făcând acest pas trebuia sa încalc principii și coduri etice în relația cu compania la care sunt angajat, fata de colaboratorii mei, ceea ce contravine tuturor principiilor mele existentiale. Astfel, m-am simțit nevoit sa refuz colaborarea formala, si sa ma poziționez într-o zona care sa nu implice conflicte de natura etica și profesionala, și sa ma limitez, ca și pana acum, la o colaborare pe care o poate avea orice locuitor al acestui oraș cu conducerea instituției locale.
Sunt sigur ca orice om de buna credință care dorește sa se implice cu idei, propuneri, soluții o sa găsească înțelegere și deschidere, asa cum am găsit eu, de fiecare data. Important este sa avem inițiativa. Va mulțumesc!

Marius Micu

Reprezentanții PNL Medgidia spun că lista de consilieri locali a fost completată cu Stelică Caprinciu. Chiar și în aceste condiții proiectele propuse de Marius Micu vor rămâne pe agenda echipei Partidului Național Liberal.