MARIANA GÂJU: „AM GĂSIT NAŞI CU SUFLETUL MARE, CARE ÎŞI VOR PUNE AMPRENTA PE SOARTA LOR”

Mai aproape de Dumnezeu! Creştinarea copiilor din Centrele de Plasament şi a celor aflaţi în…

Mai aproape de Dumnezeu! Creştinarea copiilor din Centrele de Plasament şi a celor aflaţi în grija asistenţilor maternali a devenit o tradiţie frumoasă în comuna Cumpăna. Un gest care te determină să înţelegi că pe lângă funcţii şi carieră eşti om înainte de toate. Acest lucru a dovedit administraţia locală reprezentată de primarul Mariana Gâju, de fiecare dată când a botezat.

Biserica din localitate a îmbrăcat haine de sărbătoare. Şi asta după câteva zile de muncă din partea enoriaşilor şi a reprezentanţilor autorităţii locale, care s-au îngrijit ca lăcaşul de cult să fie pregătit pentru o zi mare.

Sărbătoare cu dublă semnificaţie spirituală pentru locuitorii comunei Cumpăna. Administraţia locală reprezentătă de primarul Mariana Gâju, a încreştinat trei îngeraşi.

Sfânta Taină a Botezului celor trei micuţi a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului şi de un sobor de preoţi.

Oricine are acest drept, doar că, din păcate, nu oricine are posibilitatea să-şi boteze copilul asa cum este normal.

Cu aceste botezuri, părinţii spirituali sunt mult mai aproape de Dumnezeu.

Naşii sunt cei care îşi vor pune amprenta asupra acestor copilaşi

IPS Teodosie a ţinut să mulţumească primăriei Cumpăna şi naşilor pentru frumosul gest făcut faţă de copiii aflaţi sub protecţie socială.

Când un creştin încreştinează un suflet care nu a fost binecuvântat prin intermediul acestei taine a botezului, se spune că îngerii zâmbesc. Gestul reprezentanţilor comunei Cumpăna ar trebui luat drept exemplu de mai multe autorităţi şi mai ales de oameni de afaceri care au posibilităţi financiare … a încreştina un suflet nevinovat este un gest de creştinism de care Domnul, cu siguranţă, va ţine cont…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.