Arhive

MAI SUNT LOCURI DE PARCARE LA MEDGIDIA

Persoanele fizice şi persoanele juridice pot continua sau reînnoi, la cerere, rezervarea locurilor de parcare. Cei care deţin autorizaţii trebuie să se grăbească pentru că până pe 31 martie, au obligația de a achita taxa de parcare. Persoanele care nu se prezintă la Direcţia de Gestionare a Domeniului Public şi Privat din Medgidia îşi vor pierde locul de parcare rezervat.

Autorizaţia de parcare este valabilă un an. În conformitate cu prevederile Consiliului Local Medgidia, valoarea taxei de reînnoire a rezervării locului de parcare este de 72 lei atât pentru persoanele fizice cât și juridice. Suma se încasează până la 31 martie 2015, dată după care se aplică penalităţi pentru întârziere sau se pierde locul rezervat.

În scopul prelungirii autorizaţiilor pentru anul în curs, cetățenii sunt așteptați la Direcţia de Gestionare a Domeniului Public şi Privat Medgidia, situată pe strada Republicii nr. 36. Actele necesare pentru reînnoirea autorizaţiei sunt

carton
– certificatul de înmatriculare al autoturismului (copie);
– cartea de identitate a solicitantului (C.I. ori B.I.) sau certificat unic de înregistrare (copie);
– copie contract de leasing (dacă este cazul);
– autorizaţia de rezervare din anul 2014, în original.

Persoanele scutite de la plata taxei (veteranii de război, persoane cu handicap conf. art. 65 alin. 5 din Legea 448/2006, persoane fizice prevăzute la art. 1 şi 5 din decretul Legii 118/1990) trebuie să anexeze documentele doveditoare.