LOTUL ECHIPEI SĂGEATA NĂVODARI SE REUNEȘTE PE DATA DE 16 IULIE

Săgeata Navodari reincepe pregatirile pentru un nou sezon. Momentan pentru Liga a doua seria a doua, dar daca TAS da verdict favorabil in meciul ACS Poli Timişoara – Oţelul Galaţi, jucătorii de la malul mării pot incepe pregatirile pt Liga 1

După o perioadă de incertitudine, cauzată de retrogradarea echipei din prima ligă, Săgeata Năvodari a început să pregătească deja sezonul următor.
Teoretic, gruparea de pe litoral va evolua în Seria 1 a Ligii a II-a, însă mai există o mică speranţă ca năvodărenii să joace tot pe prima scenă a fotbalului românesc. A fost judecat apelul depus de ACS Poli Timişoara în privinţa meciului cu Oţelul Galaţi, iar decizia se va anunţa în zilele următoare. Până atunci, Săgeata a alcătuit deja programul pentru viitoarea ediţie a ligii secunde, obiectivul fiind promovarea.

„Antrenorul echipei rămâne Cătălin Anghel, reunirea jucătorilor este programată pentru 16 iulie, iar în această vară avem programate două cantonamente. Primul stagiu centralizat va avea loc la propria bază sportivă, în perioada 20-30 iulie, iar al doilea se va desfăşura cel mai probabil în perioada 1-15 august, la Poiana Braşov sau Snagov. În privinţa bugetului, acesta va fi mult mai mic decât sezonul trecut, comparabil cu cel al Unirii Slobozia, echipă care a ocupat primul loc în clasamentul Seriei 1. Nu vom face vreun cantonament în străinătate, pentru că nu vrem să depăşim bugetul”, a spus Aurelian Băbuţan, care continuă în funcţia de manager general al grupării de pe litoral.

Din lotul folosit în sezonul trecut, mai sunt decât doi jucători, portarul Gordin şi mijlocaşul Vieru discuţii avansate sunt purtate cu Florin Popa şi Vezan. În paralel, conducerea clubului încearcă să urgenteze lucrările la stadion, astfel încât Săgeata să poată evolua în liga secundă la Năvodari.