Arhive

LICEUL TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” DIN MEDGIDIA ARE UN SISTEM DE SECURITATE BINE PUS LA PUNCT ȘI ASTA PENTRU CĂ SIGURANȚA ELEVILOR ESTE PRIORITARĂ

Într-o lume în care violența este întâlnită la orice pas, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia pune pe primul plan siguranța elevilor. Acest lucru combate și teama părinților care de cele mai multe ori stau cu grijă până la sosirea copiilor acasă. Dar, pentru ca securitatea să fie completă, și liceenii trebuie să respecte anumite reguli, deloc greu de urmat.

În momentul de față, instituția de învățământ beneficiază de trei factori, ce contribuie la siguranța copiilor în incinta liceului.

În plus, instituția beneficiază și de un sistem de monitorizare supravegheat de Poliția Locală Medgidia, lucru ce sporește securitatea tinerilor. În cazul în care un elev este nevoit să părăsească unitatea școlară în timpul orelor de curs, așa cum prevede și noul regulament, el trebuie să anunțe profesorul dirigine, sau pe unul dintre cei doi directori ce pot fi găsiți în permanență în liceu.

Toți directorii de școli trebuie să găsească mereu soluțiile potrivite în funcție de unitatea de învățământ și de particularitățile ei, pentru ca întregul colectiv să beneficieze de siguranță totală pe parcursul șederii în incinta instituției.