Arhive

LIBERTY PARADE 2014 A REUNIT APROXIMATIV 70 000 DE PETRECĂREȚI

O adevărată nebunie! Aşa a fost catalogat cel mai mare eveniment al anului. Liberty Parade a reunit zeci de mii de petrecăreți. Oameni deghizați în gladiatori, militari, asistente sau mumii au străbătut stațiunile în ritm de dans într-o paradă de zile mari. Când au ajuns la Black Sea Arena, scena animată de DJ consacrați a ținut oamenii în picioare până dimineață.

Petrecerea a început în stațiunea Olimp la ora 16:00. Caravana a pornit alături de tinerii dornici de distracție pe ritmurile muzicii dance. 16 dj români au mixat în cele 4 camioane pline de culoare.

Cu cât caravana avansa strângea tot mai mulți participanți la distracție. Străzile au fost împănzite de muzică și culoare. Tineri veniți din toate colțurile țării dar și din străinătate au cântat și au dansat pe tot parcursul drumului. Oamenii au fost costumați în tot felul de personaje. Perucile, măștile, tifonul sau hartia igienică au dat viață petrecerii prin modul extravagant prin care cei prezenți le-au utilizat .

Mașini ornamentate corespunzător petrecerii, mașini desenate cu markerul, fete dansând în limuzine , sau chiar motoare turate la maxim toate au fost parte a spectacolului. Pe parcursul caravanei în cele 4 camioane au mixat: Dj Dark, Emi Mateis, Ciupy & Mihai Bejenaru, Ciprian Iordache, Paul Masters, Christian Green, Shidance, Andu… și mulți alții .

Când au ajuns în stațiunea Venus, tinerii s-au dat jos din camioane și au pornit repede către Black Sea Arena pentru ca nu cumva să piardă vreun minut din nebunia care îi aștepta. Lumini, lasere, boxe care răsunau cu putere, dar și o butaforie în forma unui coif de gladiator, au făcut ca atmosfera să fie de neuitat. Ritmurile electronice au ținut oameni de toate vârstele și din toate colțurile lumii, în priză .

Pe scenă au mixat 10 dj români alături de invitatul special UMEK. Originar din Slovenia, are 21 de ani de carieră, este primul dj din lume care a mixat la 4 turnitable-uri și deține un record pentru numărul anual de zboruri efectuate. A mixat la peste 100 de evenimente din Europa, America de Nord și de Sud.

Anul acesta Dj Andi și Alexandra Stan au colaborat pentru realizarea imnului Liberty Parade. Petrecerea s-a încheiat în jurul ore 6 dimineața, moment în care tinerii nu se dădeau plecați de la concert.