Arhive

LA TNRS, “JOCUL DE-A VACANȚA”, PE CALE SĂ ÎNCEAPĂ…

Într-o stațiune de munte, departe de mersul nebunesc al vieții de oraș, mai mulți oameni încearcă să se bucure de concediu. Însă lucrurile par să nu fie pe placul lui Ștefan – un tânăr morocănos și arogant care își sabotează constant vecinii. Corina este singura dispusă să-l înfrunte, fără să-și dea seama însă că atât ea, cât și ceilalți membri ai acestei comunități sunt pe cale să descopere un nou mod de a privi viața. Jocul de-a vacanța este pe cale să înceapă.
Cu umor și tandrețe, Mihail Sebastian ne oferă prin această piesă intrată în repertoriul clasic al dramaturgiei românești nu doar o meditație emoționantă pe marginea iubirii, ci și un elogiu adus frumuseții de zi cu zi pe care tindem să o ignorăm în mecanismul haotic al vieții cotidiene.

JOCUL DE-A VACANȚA
De: Mihail Sebastian
Regia: Florin Coșuleț
Cu: Ada Bicfalvi, David Cristian, Cendana Trifan, Ștefan Constantin Chelimîndră, Mihai Coman, Codruta Magdalena Vasiu, Florin Coşuleţ
Costume: Cendana Trifan
Șef producție: Alin Gavrilă
Regie tehnică: Nicușor Văcariu
Manager proiect: Luminița Dana Bîrsan

Avanpremiera și premiera din acest week-end sunt sold-out, dar vă așteptăm să vă bucurați de noua producție a #TNRS la reprezentațiile pe care le vom programa în curând!