LA CERNAVODĂ OAMENII AU VENIT ÎN NUMĂR MARE LA CEREMONIA DE 1 DECEMBRIE

Orașul Cernavodă a „îmbrăcat haina tricoloră”. De ziua Națională a României cetățenii au venit în număr mare la evenimentul desfăurat la Monumentul Eroilor din parcul Central. Oficialitățile au adresat cuvinte de laudă și mulțumire celor ce au luptat pentru Marea Unire.

Edilul orașului a ținut să le adreseze câteva cuvinte celor prezenți.

Pentru ca evenimentul să fie marcat așa cum se cuvine și pentru a demonstra faptul că locuitorii orașului sunt patrioți, municipalitatea le-a oferit celor prezenți 1.000 de steaguri tricolore.

La depunerea de coroane au participat zeci de oficialități care au adus un omagiu eroilor care au căzut în lupta pentru țară.

Militarii din cadrul Garnizoneai Cernavodă, Pompierii, Unitatea Specială 72 Jandarmi Pază și Protecție Centrala Nucleară au făcut deliciul celor prezenți printr-o defilare ca la carte. Militarii au fost acompaniați de Fanfara orașului.

Ce reprezintă pentru oameni Ziua Națională a României și ce gânduri transmit întregului popor român…?

Românii de pretutindeni au defilat cu tricolorul și au rostit împreună imnul României. Mai mult decât atât și-au urat un călduros „La mulți ani” la împlinirea celor 96 de ani de la Marea Unire.