Arhive

KLAUS JOHANIS ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCŢIA DE PRIM-VICEPREȘEDINTE AL PNL

Johannis și-a dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Antonescu a anunțat că va lua și el aceeași decizie

Klaus Johannis a anunțat în această dimineață că a demsionat din funcțiile de prim-vicepreședinte al PNL și de membru în Biroul Politic Național.

”Având în vedere rezultatele obținute de PNL la scrutinul de ieri și mă refer mai mult la rezultatele din municipiul Sibiu decât la nivel de țară, care și ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineață din calitatea de prim vicepreședinte al PNL și din calitatea de membru în Biroul politic. L-am informat pe președintele partidului despre acest pas”, a declarat Johannis în această dimineață.
Președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat, luni, că își asumă eșecul de la alegerile europarlamentare și a precizat că o decizie va fi luată în ședința Biroului Politic Central.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că scorul partidului la europarlamentare este sub aşteptările liberalilor, precizând că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii şi că va face acest anunţ în şedinţa BPN. ”La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo”, a afirmat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Antonescu a declarat, în mai multe rânduri, că dacă PNL obţine mai puţin de 20% la europarlamentare va demisiona de la şefia partidului.