JANDARMII AU PRINS 4 TINERI CARE AVEAU 79 DE PLICURI CU SUBSTANȚE PSIHOTROPE

Joi, 22 mai a.c., ora 11.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, pe strada Caraiman, a observat un grup format din patru tineri care-şi confecţionau dintr-o substanţă de culoare verde, o ţigară. La vederea militarilor, aceştia au început să se agite şi au aruncat pe jos o borsetă. Au fost somaţi şi l-i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.Potrivit purtătorului de cuvânt al GMJ Constanța, maior Sorin Trancă, asupra celor patru tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, din Constanţa, jandarmii au găsit în buzunarele de la pantaloni, 13 plicuri şi o ţigară, iar în borsetă, alte 66 plicuri, care conţineau aceeaşi substanţă vegetală.

Cele 79 de plicuri şi ţigara vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.