Arhive

Jandarm de la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Tomis”Constanța medaliat de către Președintele României

Cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 decembrie 2021, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Tomis” Constanța a fost desfășurată astăzi o activitate festivă, în cadrul căreia comandantul unității, colonel Dima Constantin l-a felicitat pe plutonierul adjutant Târsână Daniel, care a fost recompensat de către Președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III-a, cu însemn pentru militari.

Vă reamintim că Daniel, colegul nostru, a găsit în data de 06 iulie a.c., pe strada Ogorului din Năvodari o agendă, în interiorul căreia se aflau 1500 de euro, bani pe care, i-a înapoiat proprietarei după ce a identificat-o. Aceasta a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu credea că o să mai recupereze banii adunați cu trudă pentru renovarea casei și este profund recunoscătoare pentru gestul jandarmului. 

au transmis reprezentanții GJM Tomis Constanța

Totodată, 16 jandarmi au fost avansaţi în grad (2 ofițeri și 14 subofițeri), toţi înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul  exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu. După prezentarea Ordinelor de înaintare în grad colonelul Dima Constantin – comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța a înmânat noile grade militare colegilor recompensați.

Comanda unității a transmis sincere felicitări celor avansați și le dorește succes în activitatea viitoare, în slujba Jandarmeriei și a cetățenilor.