Arhive

IZABELA ȘI-A PETRECUT ZIUA DE NAȘTERE DEASUPRA LITORALULUI ROMÂNESC

Cel mai popular eveniment al anului a atras atenția presei, dar și a internauților. Vorbim despre Ziua Izabelei, o copilă din Cobadin care a creat isterie pe o rețea de socializare. Asta după ce a invitat pe toată lumea la aniversarea ei. Cadourile nu au întârziat să apară, însă cel mai inedit a venit din partea piloților de la Aerodromul Tuzla. Colega noastră Cătălina Smereca a fost prezentă la fața locului și ne oferă mai multe detalii despre cum și-a petrecut ziua de naștere Izabela.

Dintr-o greșeală a avut să fie cel mai așteptat moment al anului. Cu siguranță ați auzit de Ziua Izabelei, cea mai mediatizată zi de naștere. La un așa eveniment, reprezentanții Aerodromului Tuzla s-au gândit să îi pregatească o supriză de neuitat micuței vedete de pe facebook.

A fost o experiență unică! Așa a descris Izabela în doar câteva cuvinte zborul pe care l-a efectuat deasupra litoralului românesc.

Emoționată a fost și mama Izabelei care a supravegheat totul de la sol.

Izabela nu s-a putut bucura pe deplin de peisajul de deasupra litoralului. Asta deoarece vremea nu a fost prielnică pentru desprinderea de la sol a avioanelor. Chiar și așa tânăra s-a bucurat de câteva minute de zbor.

Reprezentanții aerodromului i-au promis Izabelei reluarea călătoriei deasupra stațiunilor de pe litoralul romanesc într-o altă zi ceva mai prietenoasă.