Arhive

♻️ IRIDEX LANSEAZĂ CARAVANA ECOLOGIZĂRII ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA

SC Iridex Group Salubrizare lansează CARAVANA ECOLOGIZĂRII în județul Constanța. 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶𝗶 𝘃𝗼𝗿 𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝗘𝗳𝗼𝗿𝗶𝗲 𝗦𝘂𝗱, 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟵:𝟬𝟬, iar acțiunea are loc în parteneriat cu Primăria Eforei. Scopul caravanei este ecologizarea unor zone din județul Constanța, dar și conștientizarea populației cu privire la importanța unui mediu înconjurător curat, pentru sănătatea publică.

Pe lângă dorința de a face curățenie, voluntarii doresc să accentueze simțul responsabilității, al răspunderii și al acțiunii imediate când vine vorba de curățenia județului în care trăim.

Echipa SC Iridex Group Salubrizare își dorește să încurajeze comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător. Totodată, caravana oferă un mediu oportun de informare și conștientizare cu privire la colectarea separată, în special în ceea ce privește comunicarea cu oamenii care locuiesc în mediul rural.

transmit reprezentanții companiei Iridex

Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare. Protejarea mediului înconjurător nu este numai datoria statului sau a voluntarilor. Fiecare dintre noi trebuie să avem un comportament responsabil și să protejăm mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră.