Arhive

Ioan Crişan, omul de afaceri a murit după ce maşina sa a explodat în Arad

Barbatul se numește Ioan Crisan, un om de afaceri din Arad, fostul socru al unui deputat. Acesta a decedat azi dimineata, dupa ce i-a explodat masina in parcarea unui supermarket din Arad.

Pompierii au intervenit azi, la ora 7.00, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, unde a avut loc explozia:

„In momentul sosiri echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent si generalizat. Incendiul a fost stins in aproximativ 20 de minute. Dupa stingerea incendiului, a fost gasita in interiorul masinii o victima decedata, care nu a putut fi identificata din cauza deteriorarii cadavrului in urma incendiului”.

Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean a anuntat ulterior ca masina a fost incendiata, iar victima este un barbat de 66 de ani, din Arad, care locuia in zona:

„Am fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca in parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fata locului s-au deplasat politistii si un echipaj al pompierilor care au constatat ca este vorba de despre un autoturism incendiat, iar in interior se afla un barbat decedat. In continuare se efectueaza cercetari cu privire la stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”.

Ioan Crisan detinea o ferma de somn african, situata la cativa kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine populate de zeci de tone de peste.