INVESTIȚIILE DE LA CRUCEA ȘI SATELE ARONDATE CONTINUĂ ȘI ÎN 2015

În momentul de faţă, în comuna Crucea şi localităţile arondate sunt în derulare mai multe proiecte de interes public. Fie că vorbim de alimentare cu apă, reţea de canalizare sau asfaltare de drumuri, toate investiţiile vor aduce un mare plus de confort în viaţa oamenilor.

În satul Băltăgeşti se află în execuţie un proiect de alimentare cu apă. La Crucea reţeaua de canalizare este finalizată în proporţie de 80%, iar în satele Gălbiori şi Stupina se implementează un proiect pe Ordonanţa 7 pentru alimentare cu apă şi canalizare.

În acelaşi timp, spune primarul Gheorghe Frigioi, este pregătit un proiect de alimentare cu apă în satele Crişan şi Şiriu în valoare de 1,2 milioane de lei. Documentaţia este gata, urmează doar ca autorităţile centrale să aprobe proiectul.

De asemenea, în comună se construieşte un Centru de Informare turistică, în valoare de 250.000 de euro, care ar trebui să fie gata în câteva săptămâni. Implementarea acestui proiect presupune construirea unui sediu şi dotarea lui cu aparatura necesară pentru informarea turiştilor.

Autoritățile locale spun cei interesaţi vor putea obţine informaţii, de la personal calificat, despre obiective turistice, trasee, spaţii de cazare.