Arhive

❗️⚠️❗️ÎNTRUNIRE A COMITETULUI LOCAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ LA MEDGIDIA❗️⚠️❗️

Având în vedere ORDONANȚA MILITARĂ nr. 2 din data de 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, la nivelul unității administrativ teritoriale Medgidia, primarul Municipiului Medgidia, în calitate de președinte, a convocat astăzi, 23.03.2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Au fost luate măsuri privind identificarea modalităților de sprijin pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerilor lor în afara locuințelor.

A fost stabilită componența echipajelor care vor asigura, prin vizite de control, verificarea persoanelor izolate. Cu ocazia efectuării vizitelor de control, vor fi identificate nevoile de hrană și alte necesități în funcție de care se va fixa un program estimativ pentru furnizarea acestora.

În cadrul ședinței CLSU, managerul Spitalului Municipal Medgidia a confirmat că, până în acest moment, pe raza administrativ-teritorială a municipiului, NU există niciun caz confirmat pozitiv cu virusul COVID-19(coronavirus).

După primirea de la Biroul Județean al Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date a situației exacte cu persoanele în vârstă de peste 65 de ani, se vor dispune măsurile concrete privind punerea în aplicare a Ordonanței Militare.