Arhive

ÎN CARTIERUL CATANGA DIN MEDGIDIA O NOUĂ GROAPĂ DĂ BĂTĂI DE CAP TRECĂTORILOR

Am ajuns să nu ne mai mire nimic. O groapă în mijlocul drumului și o mașină ce încearcă cu greu să-și facă loc către civilizație- atrage totuși atenția oricărui trecător din zonă. Oricât am încerca să ne gândim la o stradă a unui oraș, imaginea ne duce cu gândul mai degrabă la un drum de țară.

Municipiul Medgidia anul 2014, la intersecția străzilor Monumentului cu Dumitru Chicoș. Dacă ai ghinionul să treci prin această zonă, este imposibil să nu observi un crater de aproximativ un metru adâncime.

Cei drept aceasta a fost semnalizată de către trecători așa cum au putut, dar groapa tot groapă a rămas. Oamenii spun că problema este una veche, așa că au rămas pesimiști în privința reparării acesteia. Se roagă doar să nu se întâmple o nenorocire.

Am vorbit cu edilul orașului. Ce știu autoritățile despre această zonă de oraș?

Vă este cunoscută această problemă a gropilor care invadează aproape toate străzile? Teama de a nu ajunge de pe șosea într-o gropă a devenit coșmarul oricărui șofer. Dacă situația se va schimba sau nu rămâne de văzut. Până atunci, aveți grijă pe unde circulați!