ÎN CADRUL „ZILELOR ORAȘULUI” MEDGIDIA SE POT VIZIONA FILME PE STADIONUL MUNICIPAL

Încântător! În cadrul Zilelor orașului de la Medgidia, Stadionul municipal ” Iftimie Elisei” este gazda cinematografiului în aer liber. În prima zi a deschiderii s-au putut viziona două filme de comedie: Rango și Mamma Mia. Până pe 4 septembrie, de la ora 20:30 orașul are cinema în mijlocul naturii!!!

Dacă unul dintre motivele pentru care abia aşteptau Zilele oraşului era să iasă din casă şi să meargă la spectacol, anul acesta locuitorii Medgidiei pot viziona şi filme în aer liber! Ideea de a viziona un film pe stadion i-a surprins în mod plăcut.

De când cinematograful Dobrogea nu mai funcționează, în Medgidia nu s-au mai putut viziona filme. De aceea, tinerii în special, au fost foarte încântați de faptul că pentru a vedea un film nu au mai fost nevoiţi să plece din oraș.

Chiar dacă surpriza oferită de către organizatori i-a delectat, oamenii își doresc cinematograful în aer liber mai des.

Organizatorii nu se așteptau ca stadionul să fie atât de aglomerat. Nu s-au gândit la un public atât larg încă din prima seara.

În perioada următoare, rămâne la alegerea autorităților locale dacă vor mai organiza cinematograful în aer liber sau nu. Pe 3 septembrie, a fost difuzat filmul istoric: Discursul Regelui și un SF: World War-Z. În ultima zi, două filme românești îi aşteaptă pe cetățeni: Cocoșul decapitat și Eva.