HCM CONSTANȚA ȘI-A ÎNCHEIAT AVENTURA EUROPEANĂ DIN ACEST SEZON CU O REMIZĂ

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța și-a încheiat aventura europeană din acest sezon cu o remiză. A fost 34-34, pe teren propriu, în confruntarea cu danezii de la Team Tvis Holstebro. Jucătorii de la malul mării au avut o comportare onorabilă în Cupa EHF .

După remiza din weekend Handbal Club Municipal Constanța se poate concentra asupra întrecerilor interne, campionat și cupă, competiții în care vrea să-și consolideze supremația.

Laurențiu Toma – căpitan HCM: „A fost un meci de pregătire foarte bun pentru partidele din campionat care vor urma pentru noi, foarte importante, deoarece acestea ne vor permite să încheiem sezonul regulat între primele trei echipe, acesta fiind obiectivul nostru”, a declarat Laurențiu Toma, căpitanul echipei constănțene

Antrenorul principal al constănțenilor, Zvonko Sundovski, așteaptă acum din partea elevilor săi evoluții la fel de bune și în campionat: „Urmează meciul de la București cu CSM, unul la fel de important. Avem acum timp pentru recuperare și pentru pregătirea în cele mai bune condiții a întâlnirii”.

Duminică, de la ora 13.30 (în direct la Digi Sport), HCM, ocupanta locului doi, cu 42 de puncte, va înfrunta pe CSM BUCUREȘTI, echipă aflată pe locul 4. Duelul care face parte din etapa a 24-a a Ligii Naționale de handbal masculin se anunță deosebit de interesant și de important pentru stabilirea ierarhiei la finalul sezonului regulat.
foto: digisport.ro