,,HAI PE NET 2015 !” A ÎNCEPUT CAMPANIA DE INCLUZIUNE DIGITALĂ LA MEDGIDIA

Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord participă pentru al cincelea an la campania de incluziune digitală „Hai pe net!”. Evenimentul se desfășoară în perioada 23-29 martie 2015 și cuprinde activități care se adresează celor ce doresc să navigheze în siguranță pe internet. De asemenrea cei interesați pot beneficia de formarea și dezvoltarea de competențe și abilități IT.

În prima zi de campanie elevii Colegiului Tehnic „Dragomir Hurmuzescu” au putut afla mai multe informații despre folosirea internetului. Activitatea se dorește a fi una de succes. Se are în vedere prezentarea avantajelor pe care le oferă navigarea pe internet. De asemenea dezvoltarea abilităților și aptitudinilor în domeniul IT.

O mare parte a activităților care se desfășoară în cadrul campaniei se derulează cu ajutorul volntarilor. Biblioteca a încheiat și parteneriate cu instituțiile de învățământ din localitate.

În cadrul proiectului elevii sunt sprijiniți să identifice competențe și abilități de care vor avea nevoie în viață.

„Hai pe net!” este o campanie de incluziune organizată de o Fundație din România. Ea se desfășoară în parteneriat cu biblioteci, telecentre, școli și Puncte de Acces Public la Informație.