“GUVERNANȚII CONTINUĂ SĂ SE CERTE ÎNTRE EI, ÎN VREME CE ȚARA SE ÎNDREAPTĂ SPRE DEZASTRU…”

“GUVERNANȚII CONTINUĂ SĂ SE CERTE ÎNTRE EI, ÎN VREME CE ȚARA SE ÎNDREAPTĂ SPRE DEZASTRU…” – a tras un semnal de alarmă Felix Stroe, senator PSD

“Guvernanții continuă să se certe între ei, în vreme ce țara se îndreaptă spre dezastru și ratarea ultimelor șanse de redresare. Inclusiv cu bani europeni.

Dan Barna afirmă că proiectele privind sistemele de irigaţii propuse de România DIN GUVERNUL DIN CARE FACE ȘI EL PARTE, finanțate prin PNRR, erau <>, nemaifiind <>. Serios?! Dar voi ce-ați păzit?!? El consideră că <>. Asta au ajuns irigațiile – componentă esențială a agriculturii moderne, la care eram vârf de lance în Europa, până în ‘89 – O MAROTĂ!?”

Dezbaterea din Parlament, precum și intervențiile publice, au devoalat un adevăr crunt: PNRR-ul, ca proiect clar, coerent, gata de a fi transmis la Bruxelles NU EXISTĂ! Există doar Planul de Austeritate! Iar partidele Coaliției de guvernare se acuză unele pe altele pentru eșec. Ca și cum asta mai contează!”

În contextul celor de mai sus, senatorul social democrat, Felix Stroe, consideră că, “Guvernul actual trebuie să plece, pentru eșecul repetat de a redacta și depune la Comisia Europeană un Plan Național de Redresare și Reziliență benefic pentru România și pentru cetățenii țării! În loc de bunăstare și dezvoltare, guvernul Cîțu, în aceeași manieră haotică și iresponsabilă cu care a gestionat pandemia și vaccinarea, impune românilor noi curbe de sacrificiu – înghețarea salariilor, a pensiilor, biruri mărite, creșterea vârstei de pensionare – adică austeritate și sărăcie.
Să le impună la ei acasă!”