GRUPAREA DIN NĂVODARI VA INFRUNTA FC VIITORUL PE STADIONUL „FLACĂRA”

Cupa României-Timișoreana la fotbal programează în 16-imile de finală ale competiției un… fost derby dobrogean, între Săgeata Năvodari și FC Viitorul. Partida programată joi, de la ora 16.00, pe stadionul “Flacăra” din Năvodari, este privită cu mult interes de constănțeni, care doresc să aibă un parcurs cât mai lung în competiția surprizelor. 

Năvodărenii sunt neînvinși în ultimele două confruntări directe cu FC Viitorul, ambele în sezonul trecut al Ligii 1: 3-1 la Constanța și 0-0 la Chiajna. 

„Tratăm Cupa României cu maximă seriozitate. Vrem să mergem mai departe, indiferent dacă va fi după 90 de minute, 120 de minute sau după loviturile de departajare. Vrem ca, la final, noi să fim cei care se bucură. Este adevărat că nu am pierdut anul trecut cu Viitorul, dar acelea erau partide în campionat, în timp ce în Cupă există o altă ambiție”, a declarat managerul grupării năvodărene, Aurelian Băbuțan.

Chiar dacă FC Viitorul se află doar pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu o singură victorie în primele opt etape, oficialul Săgeții Năvodari se așteaptă la o partidă dificilă.

 „Viitorul are o echipă cu mulți jucători valoroși, cu tineri de perspectivă și va fi un meci dificil. Acum, după ce a revenit pe banca tehnică, Gică Hagi își va dori, cu siguranță, să câștige. Noi vom aborda cu maximă seriozitate partida. Nu știm și nici nu ne interesează cu ce echipă vor veni. Ne gândim doar la noi. Nu în ultimul rând, sperăm ca în tribune să se afle cât mai mulți spectatori ai ambelor formații”, a precizat oficialul Săgeții.

Antrenorul Cătălin Anghel se confruntă și cu unele probleme de efectiv pentru acest meci, Deletic, Guerra, Stana și Pătrașcu au probleme medicale. După meciul din Cupa României, Săgeata Năvodari va juca următoarea partidă în Liga a II-a duminică, de la ora 11.00, cu SC Bacău, pe teren propriu, iar FC Viitorul va evolua la Chiajna, duminică, cu Petrolul Ploiești, de la ora 18.30.