Arhive

“Grădinița din cartierul Doamna Stanca va fi gata până la toamnă!”


• Grădinița se realizează exclusiv din fonduri locale și face parte dintr-un plan mai amplu de asigurare a infrastructurii educaționale la nivelul comunei Șelimbăr, județul Sibiu.

“Am primit vestea astăzi de la Marius Grecu, primarul Șelimbărului, căruia i-am promis sprijinul meu în relația cu Ministerul Educației în chestiunile legate de personal.
Grădinița se realizează exclusiv din fonduri locale și face parte dintr-un plan mai amplu de asigurare a infrastructurii educaționale la nivelul comunei Șelimbăr.

Marius Grecu are ambiția de a ridica unități de învățământ (fie ele grădinițe sau creșe) în noile cartiere ale comunei, cea pe care am vizitat-o azi fiind doar unul dintre obiectivele de pe această listă.

Trebuie să recunosc că respectarea promisiunilor cu care Marius Grecu a câștigat funcția de primar și, până la ea, încrederea mea și a organizației liberale, este normalitatea la care sperăm și cu care, din fericire, mă întâlnesc în cele mai multe dintre administrațiile noastre din județ. Este dovada de respect pe care o așteaptă oamenii și, în multe cazuri, rezultatul muncii în echipă: primari, Consiliul Județean, reprezentanții Sibiului la București (în Parlament sau în instituții ale Statului).

Am vizitat și șantierul noului Stadion din Șelimbăr, la rândul său aflat la doar câteva luni de momentul finalizării. Este o investiție derulată prin Compania Națională de Investiții, o lucrare care merge bine și pe care mă bucur că am putut să o sprijin la nivel central. Ea va completa tabloul demersurilor pe care Primăria Șelimbăr le face pentru promovarea sportului (și nu mă refer doar la fotbal, deși nu pot să nu remarc sutele de copii care se bucură gratuit de alăturarea de echipa Șelimbărului).
Felicitări, Marius Grecu!”

Raluca Turcan, deputat PNL