Ghiseele SPIT sunt inchise intre 23 decembrie 2020 si 04 ianuarie 2021

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta informeaza contribuabilii ca in perioada  23 decembrie 2020 – 04 ianuarie 2021 activitatea institutiei este suspendata pentru realizarea de activitati specifice inchiderii/deschiderii de an fiscal.

Marti, 22 decembrie 2020, este ultima zi de lucru cu publicul in care constantenii se pot adresa  ghiseelor agentiilor SPIT Constanta.

Pe site-ul institutiei, www.spit-ct.ro, contribuabilii au la dispozitie  in perioada suspendarii activitatii cu publicul la ghiseele agentiilor fiscale, sectiunea plata amenzi/alte taxe/ fara autentificare, pentru achitarea amenzilor, tramei stradale sau pentru plata altor taxe care nu necesita autentificare.

Incepand cu data de 04 ianuarie 2021, vor fi reluate toate operatiunile fiscale, atat in cadrul agentiilor, cat si cele disponibile pe site-ul institutiei.

Pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta recomanda contribuabililor sa evite deplasarea la ghiseele institutiei si sa utilizeze serviciile online.

Daca totusi nu aveti posibilitatea sa utilizati serviciile online puse la dispozitie de Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, va reamintim ca accesul in sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor in vigoare: purtarea obligatorie a mastii, termoscanarea si igienizarea mainilor.

Echipa SPIT Constanta va ureaza sarbatori fericite!