Folosiți aplicația mobilă “Parcare Sibiu”!

Peste 8.800 de persoane o utilizează în prezent, având conturi active.

Dacă nu o folosiți deja, vă spunem doar câteva motive pentru care este foarte utilă și vă invităm să o descărcați gratuit din Google Play sau App Store:

Prin aplicație se poate plăti taxa de parcare pe oră sau pe zi și se pot cumpăra inclusiv abonamente. Ca metode de plată, puteți alege fie plata prin SMS din aplicație, fie cu cardul bancar, fie prin credit preplătit.

În aplicație sunt marcate toate parcările publice din oraș, chiar și cele care nu sunt administrate de Primăria Sibiu astfel că, indiferent în ce zonă vă aflați, puteți identifica cele mai apropiate spații de parcare.

În cazul parcărilor cu barieră (Piața Teatrului, Cazarma 90), în aplicație puteți vedea numărul de locuri libere în timp real astfel că veți ști spre care să vă îndreptați.

Puteți cumpăra abonamente de parcare în format electronic, fără a mai fi nevoie să vă deplasați la sediul Serviciului Domeniul Public pentru a le ridica.

Dacă permiteți notificările din aplicație, veți fi informați cu privire la expirarea timpului de parcare sau apropierea termenului de expirare a abonamentului.

Dacă alegeți ca opțiune de plată CREDITUL PREPLĂTIT, puteți achita taxa de parcare direct din portofelul virtual al contului, o metodă mai simplă decât plata cu cardul. Încărcând creditul preplătit de pe cardul dumneavoastră bancar, atunci când trebuie să plătiți taxa nu mai este necesară introducerea de fiecare dată a datelor cardului bancar.

Mai multe informații și statistici despre aplicație, aici: https://sibiu.ro/primaria/comunicat/10980