FITS 2021: Aproximativ 2.000 de bilete vândute în prima oră

Aproximativ 2.000 de bilete pentru spectacolele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu au fost vândute, joi, doar în prima oră de la scoaterea lor în vânzare, anunță organizatorii festivalului. Pentru cea de-a XXVIII-a ediție a FITS s-au pus în vânzare 130 de spectacole în spații indoor, cu public, alături de 79 de reprezentații transmise în mediul online.

„Vă invit să ne întâlnim cu toții la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, în perioada 20-29 august, în numele miracolului, al prieteniei și al bucuriei! Cea de-a XXVIII-a ediție vă este dedicată vouă; vor fi mai mult de 600 de spectacole, cea mai mare ediție din acești 28 de ani. În mediul online, veți avea peste 130 de spectacole cu un abonament de doar 500 de lei. Acesta este semnul prieteniei noastre pentru voi! Nume ca Charlotte Rampling, Batsheva Dance Company, Kibbutz Contemporary Dance Company, Declan Donnellan, Yoshi Oida, Tokyo Metropolitan Theatre, Barcelona Flamenco Ballet, Kibbutz Contemporary Dance Company vor fi în Sibiu special pentru voi. Vă îmbrățișez și vă aștept să ne reîntâlnim!”

A transmis Constantin Chiriac, presedintele FITS

Festivalul de la Sibiu a inclus anul acesta, în premieră, varianta unui abonament la prețul de 500 lei care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole și din restul spațiilor indoor unde au loc reprezentații cu public, precum și la spectacolele online înregistrate.

Prețurile biletelor variază între 20 de lei și 150 de lei, pentru spectacolele cu public, și între 20 de lei și 75 de lei, pentru cele transmise online.

Cei care doresc să achiziționeze bilete pentru FITS 2021 o pot face pe site-ul www.sibfest.ro.

Ediția de anul acesta, caracterizată ca fiind cea mai amplă până în prezent, oferă publicului peste 600 de evenimente în Sibiu și în localitățile din împrejurimi, în spații închise, în piețele publice ale Sibiului, pe străzile orașului, în biserici, dar și online, unde vor avea loc reprezentații de teatru, dans, circ, film, musical, operă, carte, conferințe, expoziții, performance, muzică, spectacole de stradă.