FESTIVALUL „TANȚA ȘI COSTEL” ORGANIZAT LA MEDGIDIA A ADUS ÎN FAŢA SPECTATORILOR ZECI DE ACTORI

Aflat la cea de a treia ediție, Festivalul Național de Teatru „Tanța și Costel” organizat la Medgidia, a umplut din nou sala de spectacole din cadrul Cercului Militar. Zeci de artiști din 7 zone ale țării alături de tinerii actori ai Medgidiei, au urcat pe scenă și au adus teatrul românesc mai aproape de inimile oamenilor. Aceştia au smuls zâmbete și hohote de râs de la spectatori şi au demonstrat încă o dată că spectacolele de teatru nu mor niciodată.

Evenimentul desfășurat în week-end a fost organizat de Primăria Municipiului împreună cu Garnizoana și Cercul Militar. Aceste zile au fost dedicate culturii și artei teatrale.

Zeci de actori au umplut scena, și au introdus spectatorii în povestea fiecărei piese.

Dragoste pentru teatru! Asta s-a citit pe chipul actorilor care au intrat în pielea personajelor mult îndrăgite de ei.

Diversitatea este unul din cuvintele ce au descris cele trei zile de poveste. Piese cu multă încărcătură emoțională, comedii, și adevărate lecții de viață au transpus spectatorul în lumea pieselor interpretate.

Publicul a fost cel care a avut de câștigat la acest festival, deoarece a avut parte de momente de neuitat, de mult umor, și de piese de teatru ce l-au ridicat în picioare