ELEVII ȘCOLII GIMNAZIALE ,,LUCIAN GRIGORESCU” AU ABSOLVIT ȘCOALA DE VARĂ

Școala de vară la final. După o perioadă de distracție și diferite activități, a venit momentul în care elevii au spus la revedere programului. Și cum putea fi marcat mai bine acest evenuiment? Foarte simplu cu câte un tort pregătit chiar de către copii.

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, timp de o săptămână copiii au avut diferite activități recreative. Anul acesta a fost un succes, pentru că elevii s-au prezentat în număr mai mare.

Echipați adecvat elevii au pornit la treabă. Grupați pe echipe, fiecare dintre ei a avut o misiune în prepararea tortului. De la blat și până la fructe, toate au trecut prin măinile specialiștilor cofetari.

Nu a durat mult timp și rezultatele au început să apară. La fiecare masă preparatul aștepta nota, dar mai ales să fie degustat. Pentru fiecare copil tortul pregătit de către echipa sa, trebuia premiat.

La finalul Școlii de vară elevii au primit diplome. De asemeni și Televiziunea Alpha Media a fost premiată pentru interesul acordat activităților desfășurate în cadrul Proiectului ,,Școala de vară- Vacanța Prieteniei”

Încă un succes pentru Școala Gimnazială Lucian Grigorescu. În fiecare an rezultatele obținute au arătat munca elevilor dar mai ales cea a cadrelor didactice din această unitate de învățământ. Acum pentru elevi urmează vacanța de vară. Cu această ocazie Televiziunea Alpha Media le urează o vacanță plăcută!