Arhive

ELEVII DIN CADRUL PROIECTULUI „ÎN TINDA BISERICII” AU PETRECUT O SĂPTĂMÂNĂ LA MUNTE

Cea mai frumoasă tabără! Asta au spus copiii din cadrul proiectului ,,În tinda bisericii” din Medgidia la întoarcerea din tabăra de anul acesta. Micuții au petrecut o săptămână de vacanță la Sâmbăta de Sus.

Mare mândrie și satisfacție atunci când te întorci din vacanță. Toată lumea te întreabă cum a fost , iar tu să nu mai contenești cu informațiile. Pentru că ai ce povesti. Așa s-a întâmplat și cu copiii de la tindă. În urma unei discuții libere cu doamna coordonator, ei au reușit să își treacă toate aceste amintiri într-un jurnal de vacanță.

Aici am fost la grădina botanică, sau aici la catedrală. Fiecare moment a fost imortalizat, astfel că telefoanele elevilor nu mai au memorie de la atătea poze. Pentru fiecare dintre ei, momentele petrecute în vacanță au o însemnătate aparte.

Este meritul lor. După un an plin de teme și diferite activități le-a venit rândul să se distreze. Răsplata a fost pe măsura reultatelor foarte bune pe care le-au obținut în anul școlar care s-a încheiat.

Proiectul “ În tinda bisericii” îi ajută pe elevi să fie mai deschişi, mai dezinvolţi şi mai creativi. Ei primesc roluri în piese de teatru, învaţă colinde, leagă prietenii şi îşi fac temele într-o sală special destinată acestor activităţi. Copiii sunt încântaţi de activităţile desfăşurate şi spun că se consideră o mare familie.