Arhive

ELEVII COLEGIULUI ATATURK AU ORGANIZAT O ACȚIUNE CARITABILĂ

Dar din dar se face Rai! Pentru al doilea an consecutiv Colegiul Naţional Kemal Ataturk din Medgidia a demarat acțiunea umanitară ,,Dar din dar”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul liceului, iar elevii au cântat colinde și au organizat o tombolă.

Sala a devenit neîncăpătoare. De la elevi și până la invitați cu toții au primit colindătorii. Ambianța a fost una de sărbătoare, iar moșul nu putea lipsi.

,,Dar din dar ” s-a dorit a fi un act al bunătații și dragostei pentru cei sărmani. Anul acesta banii strânși vor fi folosiți pentru ajutorarea copiilor abandonați în spital.

Acțiunea elevilor a fost demarată în urmă cu un an, iar în 2014 au pregătit singuri programul artistic. De asemenea fiecare a donat câte un obiect care a fost licitat în cadrul tombolei.

Ce spun elevii despre acest gest umanitar?

Primim daruri în fiecare zi de la Bunul Dumnezeu: o nouă zi de viaţă, un nou răsărit de soare. Dar noi dăruim zilnic ceva? Măcar acum în preajma sărbătorilor putem urma exemplul copiilor din cadrul Colegiului Naţional Kemal Ataturk și fiecare după posibilităţi poate readuce zâmbetul pe chipurile celor care nu se pot bucura de Naşterea Domnului.