ELEVII CERCULUI DE TEATRU AU AVUT O NOUĂ REPREZENTAŢIE LA CASA DE CULTURĂ

Suntem trei purceluși grozavi, rozalii, cu cozile învârtecuș! Asta au spus cei trei artişti atunci când au urcat pe scena Casei de Cultură IN Roman din Medgidia. Elevii cercului de teatru, le-au prezentat copiilor o poveste pe care toți o iubesc. Şi asta pentru că orice copil isteț învață din această povestire că trebuie să îi ajuți pe cei de lângă tine!

Subiectul este unul dintre cele mai iubit de către copii. De aceea isprăvile celor trei atrag foarte mulți micuți. Asta pentru că trei purceluși grozavi rostogolesc cu mare bucurie povestea plină de peripeții ale celor trei frați rozalii!

Artiștii ca de fiecare dată au fost foarte bine pregătiți. Pentru fiecare, rolul a fost unul potrivit. De la lupul fioros și până la șoricel, fiecare a avut ceea ce i se potrivea.

După prezentarea piesei, fiecare copil a primit diplomă. Aceasta le-a fost acordată pentru activitatea depusă pe toată perioada acestui an școlar. Dar despre toate acestea ne-a vorbit Aurica Enea, profesorul acestor artiști

Artiștii vor intra în vacanță. Cu toate acestea pregătirea lor va continua. Asta pentru că doamna profesor are multe planuri, dintre care care cel mai atractiv pentru ei este teatrul muzical. Până la o nouă ăntâlnire cu acești artiști talentați, Televiziunea Alpha Media le urează ,, mult succes în continuare!” dar mai ales o ,,vacanță plăcută!”