ELEVII AU SĂRBĂTORIT ATÂT PRIN ACTIVITĂȚI DIVERSE CÂT ȘI CU UN PROGRAM ARTISTIC

La sfârșitul săptămânii trecute, elevii Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Medgidia au sărbătorit Ziua instituţiei. Evenimentul a fost marcat printr-o serie de activități de la confecționarea unui semn de carte și până la momente artistice. La manifestare au participat reprezentanți ai administrației locale , cadre didactice dar și părinți.

Elevii s-au pregătit inters și cu multă seriozitate pentru sărbătoare. Au reușit sa realizeze activități deosebite și diversificate.

Sărbătoarea a fost urmată un program artistic. Reprezentanţii comunităţii locale, profesorii, părinţii şi colegii lor au fost încântaţi cu dansuri, poezii şi melodii dedicate zilei de sărbătoare. Au performat atât copiii din cadrul școlii, cât și micuții de la grădinițele numărul 8 și 9 din localitate.

Ziua școlii reprezintă o sărbătoare pentru fiecare elev. Cu acest prilej se dezvoltă sentimentul de mândrie de a face parte dintr-un colectiv. Ca şi într-o familie, este nevoie de astfel de momente de sărbătoare care îi motivează pe elevi. Acest sentiment l-au trăit şi elevii Școlii gimnaziale Mihail Sadoveanu .