EDILUL MAZĂRE VREA CA PRIMĂRIA SĂ CUCEREASCĂ PLATFORMA DE SOCIALIZARE

Primăria Constanța își face pagină de facebook. De săptămâna viitoare cetățenii vor putea da like-uri și posta comentarii la activitățile funcționarilor publici. Aceștia vor învăța pas cu pas cum să publice materiale și cum să le promoveze.

Mai multi functionar publici din primărie au fost convocați în ședință pentru a li se explica necesitatea și beneficiile unei pagini de facebook. Edilul Mazăre, și-a propus ca instituția pe care o conduce să cucerească platforma de socializare , prin informarea în timp real a cetățenilor cu privire la acțiunile demarate.

Activitatea din mediul online, de pe pagina de socializare, va fi atent coodonată de angajați ai direcțiilor din cadrul primăriei. Cunoscători sau nu ai platformei facebook, aceștia vor învăța cum se publice fotografii si cum se promovează evenimente

Ideea primarului a apărut după ce a observat mobilizarea oamenilor, prin transmiterea în mod rapid a mesajelor din mediul online și mediatizarea acțiunilor de pe întreg mapamodul. O dovadă reală o reprezintă și alegerile prezidențiale care au avut ca suport de promovare pe site-urile de socializare.

Pagina instituției publice va fi utilizată strict pentru informare iar posibilele comentarii cu conținut negativ vor fi excluse.