Acasă Stiri Sport ECHIPA DE MINI HANDBAL DE LA CS HAPPY KIDS AU OBTINUT AURUL...

ECHIPA DE MINI HANDBAL DE LA CS HAPPY KIDS AU OBTINUT AURUL LA TURDA

24
0

Medgidia are copii care ne fac mândri pentru că doresc performanta. CS Happy Kids Medgidia sectia de minihandbal a obtinut locul 1, la faza nationala a campionatului dedicat categoriei lor de vârstă. Micii handbalişti s-au întors victorioşi de la Turda. Şi asta pentru că au primit medalii de aur.

Handbalul renaste, dar la minihandbal. Clubul Sportiv Happy Kids a adus in Medgidia trofeul cel mare de la faza finala a campionatului naţional dedicat juniorilor 5.

in faza grupelor jucătorii au obtinut urmatoarele rezultate:

C.S HAPPY KIDS MEDGIDIA – SC N.C TOPOLOVENI 11 – 9
C.S HAPPY KIDS MEDGIDIA – HC POTAISSA TURDA 18 – 17
CS HAPPY KIDS MEDGIDIA – CSS Dr Tr SEVERIN 20 – 10

GRUPA PRINCIPALĂ
CS HAPPY KIDS MEDGDIA – CSS SIGHISOARA 24 – 11
CS HAPPY KIDS MEDGIDIA – ACS ROMANSTI SPORT CARACAL 14 – 15

In semifinala s-au intanlit cu o echipa din Resita in fata careia ai reusit sa se impuna cu 13 – 7. Finala i-a adus pe jucătorii CS HAPPY KIDS MEDGIDIA faţă în faţă cu SC N.C. TOPOLOVENI. Copiii Medgidiei au reusit sa se impuna cu scorul de 21 – 11.

Jucătorii de la CS HAPPY KIDS sunt mândri de preformanţa lor. Spun secretul succesului constă în faptul că au muncit mult şi au jucat ca o adevărată echipă.

Părinţii i-au aşteptat cu sufletul la gură pe campionii lor şi se mândresc cu faptul că investiţia făcută de ei pentru ca micuţii să practice sport a meritat din plin.

Şi reprezentanţii clubului sportiv se declară încântaţi de performanţă.

Acum pentru copii clubului sportiv Happy Kids Medgidia urmeaza pregatirile pentru urmatorul tureu important al sezonului estival: Beach Handball.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.