Arhive

ECHIPA DE MINI HANDBAL DE LA CS HAPPY KIDS AU OBTINUT AURUL LA TURDA

Medgidia are copii care ne fac mândri pentru că doresc performanta. CS Happy Kids Medgidia sectia de minihandbal a obtinut locul 1, la faza nationala a campionatului dedicat categoriei lor de vârstă. Micii handbalişti s-au întors victorioşi de la Turda. Şi asta pentru că au primit medalii de aur.

Handbalul renaste, dar la minihandbal. Clubul Sportiv Happy Kids a adus in Medgidia trofeul cel mare de la faza finala a campionatului naţional dedicat juniorilor 5.

in faza grupelor jucătorii au obtinut urmatoarele rezultate:

C.S HAPPY KIDS MEDGIDIA – SC N.C TOPOLOVENI 11 – 9
C.S HAPPY KIDS MEDGIDIA – HC POTAISSA TURDA 18 – 17
CS HAPPY KIDS MEDGIDIA – CSS Dr Tr SEVERIN 20 – 10

GRUPA PRINCIPALĂ
CS HAPPY KIDS MEDGDIA – CSS SIGHISOARA 24 – 11
CS HAPPY KIDS MEDGIDIA – ACS ROMANSTI SPORT CARACAL 14 – 15

In semifinala s-au intanlit cu o echipa din Resita in fata careia ai reusit sa se impuna cu 13 – 7. Finala i-a adus pe jucătorii CS HAPPY KIDS MEDGIDIA faţă în faţă cu SC N.C. TOPOLOVENI. Copiii Medgidiei au reusit sa se impuna cu scorul de 21 – 11.

Jucătorii de la CS HAPPY KIDS sunt mândri de preformanţa lor. Spun secretul succesului constă în faptul că au muncit mult şi au jucat ca o adevărată echipă.

Părinţii i-au aşteptat cu sufletul la gură pe campionii lor şi se mândresc cu faptul că investiţia făcută de ei pentru ca micuţii să practice sport a meritat din plin.

Şi reprezentanţii clubului sportiv se declară încântaţi de performanţă.

Acum pentru copii clubului sportiv Happy Kids Medgidia urmeaza pregatirile pentru urmatorul tureu important al sezonului estival: Beach Handball.