DONEAZĂ SÂNGE PENTRU VIAŢĂ!!!

Primăria Oraşului Cernavodă îi invită pe cetăţeni să doneze sânge. Toţi cernavodenii care îşi doresc să contribuie la salvarea unor vieţi umane, sunt rugaţi să participe la SESIUNEA DE RECOLTARE MOBILĂ, care se va desfăşura marţi 4 martie, între orele 10:00-15:00 în cadrul spitalului Orăşenesc.

Acţiunea este organizată în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, şi are drept scop sensibilizarea unui număr cât mai mare de cetăţeni cu suflet, care pot oferi, prin donarea de sânge, o şansă la viaţă altor persoane aflate în dificultate.

Administraţia Publică Locală recomandă cernavodenilor să intre în rândurile DONATORILOR DE SÂNGE, având în vedere că preţioasa substanţă este un dar de neînlocuit, care poate salva vieţile unor semeni ai noştri. În ultima perioadă necesitatea de recoltare este tot mai mare, iar numărul persoanelor aflate în dificultate a crescut simţitor. Această statistică a efectuată în rândul unităţilor medicale, îndeamnă autorităţile locale să facă un apel la spiritul civic al cetăţenilor. Donatorii care vor să se implice în această campanie, vor avea parte de anumite beneficii: decontarea cheltuielilor de transport (pentru cei care deţin domiciliu în afara oraşului), 7 bonuri valorice şi alte servicii.