Arhive

DOI BĂRBAȚI DE ETNIE RROMĂ S-AU LUAT LA BĂTAIE PE STRĂZILE DIN NĂVODARI

Scene de groază pe străzile Năvodariului. Doi bărbați de etnie romă s-au urmărit în trafic cu mașinile. După ce s-au tamponat, unul dintre conducătorii auto însoțit de doi pasageri, a coborât din mașină cu bâte și un cuțit și l-au bătut pe celălalt șofer. Victima prezintă răni grave și a fost transportată la spital.

Scandalul s-a petrecut în zona Tașaul din Năvodari. După ce s-au șicanat cu mașinile în trafic, cei doi s-au tamponat cu mașinile. Un autoturism a fost proiectat într-un stâlp iar celălalt a lovit o mașină care transporta pâine. În zona plină de oameni, scandalagii nu au avut nicio reținere. Unul dintre șoferi, însoțit de doi pasageri , a coborât din mașină cu bâte și un cuțit și l-au bătut pe celălalt șofer. Scenele i-au îngrozit pe cei care se aflau în zonă.

Temători pentru viețile lor, oamenii au sunat la 112. La fața locului au ajuns de echipajele medicale și polițiștii . Victima a fost transportată de urgență , la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Oamenii legii au reținut doi dintre bărbații implicați în scandal și i-au dus la audieri. Se pare că neîntelegerile dintre cei doi șoferi au survenit în urma unor neînțelegeri mai vechi.

Oamenii legii continuă cercetările şi vor dispune măsurile legale în consecință.