Acasă Stiri Eveniment DOI BĂRBAȚI DE ETNIE RROMĂ S-AU LUAT LA BĂTAIE PE STRĂZILE DIN...

DOI BĂRBAȚI DE ETNIE RROMĂ S-AU LUAT LA BĂTAIE PE STRĂZILE DIN NĂVODARI

13
0

Scene de groază pe străzile Năvodariului. Doi bărbați de etnie romă s-au urmărit în trafic cu mașinile. După ce s-au tamponat, unul dintre conducătorii auto însoțit de doi pasageri, a coborât din mașină cu bâte și un cuțit și l-au bătut pe celălalt șofer. Victima prezintă răni grave și a fost transportată la spital.

Scandalul s-a petrecut în zona Tașaul din Năvodari. După ce s-au șicanat cu mașinile în trafic, cei doi s-au tamponat cu mașinile. Un autoturism a fost proiectat într-un stâlp iar celălalt a lovit o mașină care transporta pâine. În zona plină de oameni, scandalagii nu au avut nicio reținere. Unul dintre șoferi, însoțit de doi pasageri , a coborât din mașină cu bâte și un cuțit și l-au bătut pe celălalt șofer. Scenele i-au îngrozit pe cei care se aflau în zonă.

Temători pentru viețile lor, oamenii au sunat la 112. La fața locului au ajuns de echipajele medicale și polițiștii . Victima a fost transportată de urgență , la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Oamenii legii au reținut doi dintre bărbații implicați în scandal și i-au dus la audieri. Se pare că neîntelegerile dintre cei doi șoferi au survenit în urma unor neînțelegeri mai vechi.

Oamenii legii continuă cercetările şi vor dispune măsurile legale în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.