DISCREPANȚA DINTRE CENTRUL ORAȘULUI ȘI ZONELE MĂRGINAȘE NEMULȚUMEȘTE TOT MAI MULȚI LOCUITORI

Gunoaie, buruieni crescute pe stradă și în trotuare și oameni foarte nemulțumiți. Este vorba depre locuitorii străzii Lupeni, la ieșirea către Peștera. Nemulțumirea este amplificată şi de discrepanța dintre centrul orașului și acest cartier considerat mărginaș.

Centrul orașului este un loc de care mulţi locuitori ai Medgidiei se mândresc. Parcurile sunt întreținute, iarba tăiată, cât despre buruieni în asfalt nici vorbă. Însă când vine vorba de zona Oraşul Nou lucrurile sunt cu totul altfel. Oamenii se intreabă: Oare acest cartier nu face parte din orașul Medgidia?

Am vorbit cu oamenii. Aceștia sunt supărați pe edilul orașului. Ei spun că sunt plătitori de taxe și impozite la fel ca ceilalți locuitori ai orașului și doresc să bneficieze de aceleași condiții decente de trai.

Am prezentat situația acestor oameni, primarului. Ce ne-a răspuns acesta?

Toți acești oameni au plătesc taxe și impozite la administrația locală. Cu toții sunt cetățeni ai orașului Medgidia și ar trebui să fie tratați în mod egal, dar nu trăiesc la aceleași standarde. Povestea lor este a celor care de ani întregi se agață de speranțe și promisiuni cu gândul că într-o bună zi vor avea și ei parte de un trai decent care se rezumă de cele mai multe ori la niște… buruieni tăiate!