Arhive

DEPUTATUL AUR, DUMITRU VIOREL FOCȘA, LA RAPORT!

După un an de activitate parlamentară, deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa și-a prezentat bilanțul.

“Fiindcă am intrat în cel de al 2-lea an de activitate parlamentară de la intrarea AUR în Parlamentul României, este de datoria mea să informez cetățenii judeţului Constanța care ne-au dat votul lor, cât și cetățenii care au refuzat să iasă la vot în 6 decembrie 2020, ori au dat votul lor altui partid politic.

Conducerea partidului pe care îl reprezint cu onoare in Parlamentul României mi-a încredințat poziția de Vicepreședinte în Comisia pentru Politică Economică, Reformă si Privatizare, Secretar al Grupului Parlamentar AUR, Secretar in Comisia parlamentară de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice.
Pe segmentul politicii externe sunt președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Islamică Pakistan, context in care am avut onoarea și prilejul de a-l întâlni pe ES, ministrul afacerilor externe al Pakistanului, Shah Mehmood Qureshi cu ocazia vizitei sale in România în perioada 9-10 ianuarie 2022.
✅4-7 martie 2021 am facut parte din delegaţia AUR care a vizitat românii din Valea Timocului, în Serbia.
✅5-10 iunie susținerea fraților basarabeni în consilierea pe teren și depistarea abuzurilor din campania electorală pentru alegerile parlamentare din Moldova, unde AUR s-a lansat pe scena politică în Basarabia.
✅10-12 iunie 2021 am făcut parte din delegația AUR care a vizitat comunitatea românilor din Logroño.
✅Dupa cum bine știți mulți dintre voi, în activitatea din cadrul celor două cabinete de la Constanța si Medgidia, cât şi-n implicarea mea la nivel de reprezentativitate parlamentară pentru județul Giurgiu, unde nu avem parlamentar AUR, am urmărit mereu contactul cu cetățenii la fața locului, fie că aceștia au cerut intervenţia mea la neglijenţele din anumite spitale, abuzuri ale Poliție sau nereguli in sistemul de învățământ, etc.

Vă pot asigura că am pus suflet în tot ce am făcut, fie în mod individual sau în echipă, si nu am cruțat nici un efort.

✅În cadrul activităţii mele parlamentare am făcut nenumărate demersuri către ministerele de resort spre a îmbunătăți atât activitatea în administrația CLM Constanța, dar și către ministerul Sănătății, Energiei, Mediului, MAI, Muncii, dar mai ales către omul care a facut cel mai mare rău națiunii noastre prin măsurile sale draconice, domnul Raed Arafat!

❗Un scurt rezumat:

– 28 de inițiative legislative din care una a fost promulgată lege.

– 87 de întrebări și interpelări adresate diferitelor ministere,

– 31 de luări de cuvânt in 26 de ședințe în plen

– 14 declarații politice.
❗ Vă mulţumesc tuturor celor care m-ați urmărit și distribuit activitatea mea!

Vă asigur de toată dăruirea mea și totodată vă promit că voi lupta până la capăt pentru a face Dreptate în România!
Doamne ajută!”

a transmis Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR

✅Pentru mai multe detalii deschideți acest link:
http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=113&cam=2&leg=2020