DE MULTE ORI DORINȚELE ADOLESCENȚILOR REPREZINTĂ SUPĂRAREA PĂRINȚIOR

Vreau să fiu mare! Vorbim despre visul fiecărei fetițe care își dorește încă de mică…

Vreau să fiu mare! Vorbim despre visul fiecărei fetițe care își dorește încă de mică să facă tot ce face mama sa! Să se machieze, să se încalţe cu pantofi cu toc, să stea mai mult la televizor sau la computer. Iar după ce mai crește, abia aşteaptă să se mute la casa sa.

Perioada adolescenței este o etapă grea. Și asta pentru că până să reuşească să devină independent, un adolescent trebuie să respecte anumite reguli . Unii părinţi fixează un anumit program, pe care adolescentul trebuie să-l respecte. Alţii nu sunt de acord ca fiicele lor să iasă pe stradă machiate. Toate aceste cerințe ale părinților, sunt adevărate torturi pentru copii.

Dar anii trec… Fetele se maturizează şi îşi dau seama că dorinţele din adolescenţă nu au nimic în comun cu realitatea adultă, numai că aceste lucruri se învaţă mult mai târziu. Cât despre dorințele acestora, fiecare are câte ceva…

După o grămadă de scandaluri cu părinţii care sunt prea rigizi şi nu înţeleg tânăra generaţie, copii au realizat așa zisa nebunie a vârstei. Însă până să se atingă acest stadiu de înţelepciune, fetele continuă să viseze acele momente în care își vor lua valiza și vor pleca în căutarea fericirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.