„Dacă s-a ales confortul în locul acțiunilor civice, se pare că omenirea va repeta istoria” [VIDEO]

“Dacă s-a ales confortul în locul acțiunilor civice, se pare că omenirea va repeta istoria”

Declarația politică a deputatului constănțean al Alianței pentru Unirea Rmânilor, Dumitru Viorel Focșa în Parlamentul României:

“Opriți baletul trădării condus de Tridentul malefic, Arafat – Iohannis – Cîțu!
Nu-ntâmplător, Arafat este primul pe listă. El conduce România!
Dacă nu vom ieși în stradă în în aceste zile, veți vedea că, după votarea acestei legi de impunere a Certificatului Verde chiar și pentru a munci, viața ce am trăit-o până acum va deveni istorie, iar pentru recâștigarea acestui drept elementar la libertate, vă trebui să curgă sânge.

Copiii noștri nu vor mai trăi liberi din cauza indiferenței și confortului în care acum mulți români se complac.

Haideți să ne UNIM pentru a învinge acest SISTEM TIRANIC, DICTATORIAL venit la putere prin MANIPULAREA unui virus SARS-COV 2 folosindu-se de „main stream media”, respectiv, TV, Radio, Presa Scrisă, care au fost plătite cu zeci de milioane de euro pentru a le susține campania pe un protocol OMS, unde nici autopsiile nu au fost permise, când toată lumea știe ca scopul unei autopsii este una pentru a descoperi cauza decesului.

Și câte nu s-ar fi aflat despre acest virus dacă se dorea lichidarea lui și nu vaccinarea forțată a tuturor, de la copii la bătrâni.

ÎNTREBARE:
Cine este în spatele acestui plan malefic de sunt încălcate fără frică de toate guvernele drepturile și libertățile elementare apărate atât de constituțiile statelor dar mai ales de acordurile internaționale.

Sper cu toată ființa mea ca repetarea procesului de la Nuremberg să aibă loc cât de curand.

Dar, pentru acel proces a cur mult sânge și s-a luptat cu arma în mână.
Dacă s-a ales confortul în locul acțiunilor civice, se pare că omenirea va repeta istoria.”

Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR