CVM TOMIS A CÂȘTIGAT AL ȘASELEA TITLU DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

Club Volei Municipal Tomis Constanța este, din nou, campioana României! În meciul decisiv al finalei împotriva rivalei CSVM Zalău, disputat în Sala Sporturilor, Tomis s-a impus cu 3-1. Astfel jucătorii de la malul mării au ajuns la cel de-al șaselea titlu din istoria grupării constănțene.

CVM Tomis Constanța a trecut peste toate problemele din ultimele luni și le-a oferit suporterilor din Sala Sporturilor un spectacol demn de o campioană a României.
Constănțenii au strâns rândurile în meciul decisiv al finalei cu CSVM Zalău, dovedind încă o dată, dacă mai era nevoie, că alcătuiesc cea mai bună echipă din țară la ora actuală. Tomis a jucat senzațional în seturile 1 și 3, pe care le-a câștigat la o diferență aproape neverosimilă pentru o finală de campionat național: 25-13 și 25-9! Zalăul a avut o răbufnire de orgoliu în setul 2, pe care oaspeții și l-au adjudecat în prelungiri, 29-27, dar mai mult de atât n-au reușit. CVM Tomis a închis meciul decisiv după 25-23 în setul patru și seria finală cu scorul general de 3-2.

Pentru CVM Tomis, acesta este cel de-al șaselea titlu național din palmaresul grupării de la malul mării. Acum, pentru voleibaliștii constănțeni urmează acum o binemeritată vacanță, după un sezon de-a dreptul epuizant, cu multe evenimente fericite dar și destule necazuri.

Luna trecută, jucătorii declarau că sunt neplătiți de patru luni, iar conducerea echipei afirma că este posibilă desființarea acesteia după 13 ani de existență și numeroase trofee cucerite.
Constanța are acum datoria, dar și onoarea de a salva o echipă care i-a făcut cunoscut numele în toate marile orașe ale voleiului european.