Arhive

CURSURILE DE CANTO SE SUSŢIN ÎN CONFORMITATE CU NIVELUL MUZICAL AL FIECĂRUI CURSANT

În cadrul Casei de Cultură IN Roman din Medgidia se pot lua lecţii de canto. Cursurile durează 3 ani, după care elevul primeşte o diplomă de absolvire. Vocea umană este considerată a fi cel mai frumos instrument muzical dintre toate. Iar lecţiile de canto reprezintă o modalitate excelentă de a dezvolta aptitudinile fiecărei persoane.

La cursuri se pot înscrie atât copiii cât şi adulţii.Aceştia pot învăţa elemente de tehnică vocală precum respiraţia şi pronunţia.

Cursurile sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă, fie că sunt începători, de nivel mediu sau avansaţi. Fiecare are posibilitatea să îşi dezvolte nivelul cunoaşterii muzicale şi să aprofundeze noţiunile pe care nu le ştie decât la nivel general.

Muzica ne însoţeşte viaţa ȋn permanenţă si este de multe ori asemenea unei bune prietene. Cu cat ne imprietenim mai repede, cu atat vom avea o relatie mai lunga si plina de satisfactii.Dacă vă doriţi să păşiţi în această lume a ei, nu ezitaţi să apelaţi la profesioniştii care vă aşteaptă în cadrul Casei de cultură IN Roman din Medgidia.