Arhive

CU TOATE CĂ NU A FOST INAUGURAT PARCUL 1 MAI DIN MEDGIDIA A FOST VANDALIZAT DE MAI MULTE ORI

În Medgidia încă se mai lucrează la reamenajarea Parcului 1 Mai. Cu toate că muncitorii fac tot posibilul să finalizeze lucrările, ccetățenii certați cu legea vandalizează în continuu bunurile amplasate în zonă. Numai lămpile ornamentale au fost vandalizate de cel putin trei ori până acum. Ultimul act de vandalism s-a înregistrat la finalul anului 2014.

În ultima perioadă în parcul 1 mai s-au inregistrat mai multe fapte de acest gen. Huliganilor le-au căzut pradă băncile, coşurile de gunoi dar si corpurile de iluminat amplasate pe stâlpi… Pentru ca investiţia să nu se distrugă cetățenii trebuie să dea dovadă de simţ civic şi dacă surprind totuşi oameni care distrug bunurile amplasate pe domeniul public trebuie să sesizeze imediat POLIŢIA.

Administrația locală cunoaște situația din parcul 1 Mai. Însă astfel de fapte țin și de educația cetățenilor din Medgidia.

Autoritățile fac un apel către populație ca orice eveniment de genul acesta să fie anunțat imediat. Pentru că autorii nu au fost încă identificați, municipalitatea va fi nevoită să înlocuiască bunurile distruse pe cheltuiala proprie.